Daan nesse schiet Kethel Spaland (zo) naar ruime zege op HBSS

Aan een regenachtige Oldegaarde op Rotterdam Zuid heeft zich een Schiedams onderonsje afgespeeld waarbij het verwachte onweer weliswaar uitbleef, maar wel op de gezichten van de HBSS staff was af te lezen na afloop. Na de 1-0 van Zimmerman in de aanvangsminuut was de verwachting dat de kwaliteit van de oranje hemden de boventoon zou krijgen. Een onterechte gelijkmaker en een 2-1 , doelpunt Klepke, voorsprong bij rust deed nog steeds vermoeden dat het wel goed zou komen voor Wolters’ team echter in de tweede helft deed titelverdediger Kethel Spaland wat HBSS naliet. Met inzet en strijd knokte de formatie van Ronald vd Zalm zich naar een terechte 2-5 zege. De eerste twee goals kwamen van Stefan Culibrk en de laatste drie goals van Daan nesse die kwam erin in de 80e (!) min
“Een ware flater voor HBSS waarmee een conclusie getrokken mag worden dat een veelvoud aan goeie spelers niet altijd direct een goed team is. Uiteindelijk zal het wel goed komen is de overtuiging van Wolters en zijn staff alleen voor nu is het weer even met beiden voeten op de grond en werk aan de winkel.
Komende week het thuis toernooi met pittige tegenstand dus rest er nu een aantal dagen tijd om de bakens te verzetten.” was het oordeel van de oranje-zwarte formatie.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl