Feyenoord blijft foutloos dankzij Linssen

ROTTERDAM – Feyenoord heeft in de eigen Kuip gewonnen van Go Ahead Eagles zonder echt te overtuigen. De ploeg van Arne Slot won dankzij een uitblinkende Linssen zakelijk met 2-0.

In de eerste helft kreeg de ploeg uit Rotterdam Zuid al vroeg een tegenvaller te verwerken. Marcos Senesi moest na een terugspeelbal geblesseerd het veld verlaten. Hij werd vervangen door Wouter Burger, die zelf misschien wel de grootste kans op de openingstreffer kreeg in de eerste helft, maar zijn kopbal trof geen doel. Go Ahead Eagles bleek een taaie tegenstander en kwam er zelf ook een aantal maal gevaarlijk uit. Echter zonder succes.

In de tweede helft begon Feyenoord scherper, wat onder andere Til een aantal mogelijkheden opleverde. De nieuwe middenvelder scoorde niet, maar Linssen deed dat uiteindelijk wel, omdat Warner Hahn een schot van Sinisterra niet klem had en de Feyenoord spits het meest attent reageerde. Na de goal zakte het tempo een beetje en liet vooral Feyenoord het na om vaker te scoren. Toch werd het nog 2-0, wederom via Linssen, die een mooie aanval op fraaie wijze afrondde. Linssen was nog dicht bij een hattrick, maar in de blessuretijd trof hij de paal.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Leon van Voorst

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl