Damen twee jaar langer bij Excelsior

Alessandro Damen speelt ook de komende twee seizoenen bij Excelsior Rotterdam. De 29-jarige doelman staat al sinds 2014 onder contract bij de club en verlengt nu tot 2021.

Damen kwam door blessures tot op heden slechts tot 37 wedstrijden in het eerste elftal van Excelsior, maar was sinds de winterstop afgelopen seizoen de eerste doelman.

Spelen

,,Spelen is voor mij het allerbelangrijkste’’, benadrukt Alessandro Damen. ,,Ik heb geen zin om nu al ergens op de bank te gaan zitten. Ik heb de afgelopen twee jaar door mijn blessures amper gespeeld en daarom wil ik nu minuten maken. Geld of een grotere club zijn minder belangrijk. Een seizoen lang alles spelen, dat staat voor mij boven alles. Bij Excelsior kan ik dat gaan doen.’’

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl