Damien Serrano (Sparta AV) zegt VVOR af tekent bij CION

Ondanks dat CION eerst vermelde dat het de selectie rond had komt er, met de naderende overschrijvings deadline in zicht toch nog verandering in de selectie van nieuwbakken trainer Robert Verbeek.

Eerder melde CION al dat Royama Ibrahim na vele jaren besloten heeft te stoppen als voetballer en was er de wens nog één of twee middenvelders toe te voegen aan de selectie of zo de concurrentie te verhogen. Nu is het verheugd te melden dat de multifunctionele middenvelder Damien Serrano overkomt van RV & AV Sparta. Hij verlaat Sparta als basisspeler en kampioen in de 2de klasse. Serrano liet eerder weten komend seizoen voor VVOR te gaan spelen maar ziet na de degradatie van die stap af.

“We laten dit soort kansen niet lopen, Damien heeft laten zien wat het is om te presteren in de 2de klasse. We konden op het middenveld nog wel een extra man gebruiken, zeker na het stoppen van Royama.” melde Sebas Verburgh het social-media team van CION.

CION blijft een populaire bestemming voor vele spelers, met de ervaren en in de regio bekende Robert Verbeek aan het roer hopen ze de volgende stap te kunnen zetten. Daar wil Serrano zijn steentje aan bij dragen: “Ik ben een aanvallend ingestelde middenvelder die zowel op de flank als in het midden uit de voeten kan. Die ambitie die CION uitsprak, sprak mij erg aan en bij CION gaan prestaties en gezelligheid hand in hand. Die gezelligheid, en fanatieke achterban, waar ze om bekend staan wil ik dolgraag van dichtbij meemaken. Ik hoop mijn steentje bij te kunnen dragen aan die sportive ambities en vertrouw er op samen iets moois neer te zetten.”

De creative middenveld Serrano kwam op de radar door trainer Verbeek, die hem kent van Sparta. “Ik kijk er naar uit om voor CION te spelen! Heb goede herinneringen aan de wedstrijden die ik tegen CION mocht spelen. Wat wel prettig is, nu met de supporter mee ipv tegen, haha! CION staat bekend om hun 3de helft en ook dat moet helemaal goed komen. Ik zag de filmpjes van het feestje van afgelopen keer, dat zag er goed uit en ik sluit graag aan!”

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl