Davey van Ree (CION) naar buurman Victoria’04 (za)

De 30-jarige voetballer maakt volgend seizoen de overstap naar de zaterdag selectie van sc Victoria’04. Na jarenlang trouwe dienst bij CION heeft hij er nu voor gekozen om over te stappen naar de buren.
Davey; ” Helaas is het plezier in het spelletje dit seizoen afgenomen. Ik ben nu op een leeftijd gekomen waar ik 2 dingen kan doen; een stap lager voetballen in een vriendenteam of nog 1 keer te gaan voor een nieuwe uitdaging. De ambities van de club spraken mij erg aan en ik hoop met mijn ervaring belangrijk te zijn binnen de selectie”
Victoria is niet helemaal nieuw voor de verdediger, zo speelde hij in de jeugd al voor TSB, Fortuna Vlaardingen en sc Victoria.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl