De Vaan teamcenter levert wedstrijdballen tijdens Schiedams Kampioenschap

PPLM5276 (2)

SCHIEDAM – De Vaan teamcenter levert de wedstrijdballen tijdens het Schiedams kampioenschap! Het Rotterdamse toonaangevende sportbedrijf van de jonge ondernemer Arjen Vaandrager is in snel tempo uitgegroeid tot een begrip in de regio. De Vaan is op dit moment totaalleverancier van verenigingen als Spartaan’20, WCR en Coal.
Tijdens het Schiedams kampioenschap zullen de voetballers tegen gloednieuwe “Masita Juve” aantrappen. “Een geweldige bal uit het bovenste segment,” aldus de kenner.

Standaard korting van 35% op Masita ballen

De Vaan Sportoutlet heeft inmiddels klanten door heel Nederland of het nou om handbal, korfbal, karate, zwemmen of voetbal gaat, zij hebben een geschikt assortiment voor  iedere vereniging. Doordat ze met een standaard korting werken van +/-25% op de kleding en zelfs 35% op de voetballen van Masita, (daarnaast zijn de alle derbystar classics te koop voor slechts 19,95), is het zeker de moeite waard om eens in de catalogus te kijken of eventueel een offerte aan te vragen.

Vanaf 1 april 2014 is er een nieuw Teamcenter geopend op de Zuidhoek in Rotterdam zuid die zich speciaal richt op het verkopen van de reguliere collectie van sportmerk Masita en verenigingen die bij De Vaan onder contract staan. Zo heeft elke vereniging een eigen ‘corner’ in de shop met de gekozen clublijn en is de clublijn ook online te bestellen in de webshop.

sponsor_devaan

 

 

 

 

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl