Debutant Özyakup trefzeker voor winnend Feyenoord

Feyenoord heeft zaterdagavond in de eigen Kuip uiteindelijk eenvoudig afgerekend met FC Emmen. Na de vroege openingsgoal van debutant Oğuzhan Özyakup liet de tweede treffer lang op zich wachten, maar uiteindelijk liepen de Rotterdammers via Nicolai Jørgensen en Luis Sinisterra uit naar een 3-0 zege.

De ploeg van Dick Advocaat begon goed aan het thuisduel met Emmen. Özyakup werd de snelst scorende Feyenoord-debutant ooit, door na anderhalve minuut de 1-0 binnen te schuiven. Daarna zakte Feyenoord wat in en kwam Emmen brutaal steeds beter in de wedstrijd.

Vooral de eerste tien minuten van de tweede helft waren de bezoekers dicht bij een treffer, maar Justin Bijlow stond een paar keer goed op zijn post. Een klein halfuurtje voor tijd tikte Jørgensen als echte spits de 2-0 binnen uit een vrije trap van Steven Berghuis, waarmee het verzet van Emmen gebroken was. Luis Sinisterra maakte uiteindelijk nog de derde treffer, in een slotfase waarin ook Róbert Boženík zijn debuut maakte voor Feyenoord.

Bron: Rijnmond.nl
Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl