Deltasport knokt zich langs Rozenburg, Pattinama goud waard bij rentree

VLAARDINGEN – Deltasport heeft zaterdagmiddag weten te winnen van Rozenburg. De bezoekers kwamen op voorsprong, maar de ploeg van trainer Ton Pattinama liet zich niet zomaar uit het veld slaan. Het werd 5-3.

Deltasport begon goed aan de wedstrijd en had al snel kansen om de voorsprong te pakken. Deze werden echter gemist. Rozenburg bleek een stuk effectiever en scoorde de 0-1 uit een strafschop en later ook nog de 0-2. Deltasport liet het er echter niet bij zitten en via Touzani werd het 1-2. Vijf minuten later was het Redouan Boulfalfal die er 2-2 van maakte. Dat was ook de ruststand.

Deltasport, dat gehavend aan de wedstrijd was begonnen en zeven basisspelers miste, begon sterk aan de tweede helft. Brian de Leon, die in de rust was ingevallen, begon direct met een individuele actie en schoot 3-2 binnen. Na een uur was daar de langverwachte rentree van Jordao Pattinama, die er enkele weken uit was geweest door een blessure.

De aanvaller kreeg direct bij z’n eerst balcontact een kans kreeg, maar hij schoot op de keeper. Na vijf minuten volgde via de rechterkant een voorzet van Boulfalfal en Pattinama schoot direct vanaf een meter of twintig hard en onhoudbaar de 4-2 in de kruising. Tien minuten later was het wederom Pattinama, die met een lob vanaf de punt 16 meter de 5-2 binnenschoot. In blessuretijd maakte Rozenburg er nog 5-3 van.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl