PPSC na winst op Blijdorp gedeeld koploper met Victoria’04

Schiedam – PPSC heeft zijn goede serie in de 4e klasse G onverdroten voortgezet. In de derde competitiewedstrijd tegen Blijdorp boekten de mannen van trainer Jeremy Hagestein een nette 2-1 winst. ,,We gingen happy van het veld na afloop, vooral omdat we karakter hadden getoond.”
Ook PPSC ondervond dat Blijdorp een ploeg is om mee reken te houden. Grote en sterke jongens en een nummer 10 om van te dromen. De makkelijk scorende Kay Nauman bracht zijn team in de 4e minuut op 1-0. Een droomstart natuurlijk. Na wat gemiste kansen bracht Max de Bruin de 2-0 op het bord. Deze sterkhouder moet nog even flink zijn best doen om de aanvoerdersband terug te winnen.
Na rust moest ‘PP’ diep gaan, de aanwezige fitheid aanspreken en gemotiveerd de concentratie opbrengen. Het lukte Blijdorp nog in de 80e minuut aan de aansluiting te komen. De thuisploeg hield verder de poort dicht. Bij PPSC wordt al stiekem gekeken naar de 7e wedsrijd in deeerste periode als mogelijk de beslissing kam kannen in het onderlinge treffen met Victoria’04. Dromen mag altijd, maar volgende week wacht toch eerst het lang niet malse HWD, beneden aan de rijksweg.

Door: Ton de Leede
Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl