Dennis Dekker geselecteerd voor Schiedams elftal

Schiedam – Dennis Dekker is door de technische staf de eerste speler die is geselecteerd voor het Schiedams elftal. De aanvaller die in het verleden furore maakte bij o.a. Hermes DVS, Excelsior’20 en Deltasport heeft zijn sporen ruimschoots verdiend. Reden voor deze eervolle selectie is volgens de Schiedamse bondscoach Marvin Janssen heel simpel en niet meer dan logisch, “We hebben het er met z’n alle over gehad en er is eigenlijk geen reden om zo’n grote speler als Dennis niet te selecteren.” stelt Janssen.

“Met zijn selectie onderstrepen wij onze intentie om op 29 juni tegen de profs van Sparta echt te gaan voor een goed resultaat. Daarbij komt dat, ons ter hore is gekomen dat Dennis eigenlijk nog nooit een afscheidswedstrijd heeft gekregen. Met deze selectie hopen we dat hij nu toch het afscheid kan krijgen wat hij verdiend.”

Ook organisatielid Remco Zuijdam, mede verantwoordelijk voor de kaartverkoop,  is in zijn nopjes met de selectie. “Dennis is natuurlijk wel echt een coryfee in deze regio. Ik ging er van vanuit dat de kaartverkoop wel goed zou komen maar met de selectie van Dennis maak ik me daar nu helemaal geen zorgen over. Dat wordt volle bak op 29 juni.”

Het Schiedams elftal speelt op zaterdag 29 juni op het terrein van Excelsior’20 tegen Sparta Rotterdam. Naast Dekker zal dit tam bestaan uit een selectie van spelers van de Schiedamse clubs. De wedstrijd begint om 16:00 uur.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl