Jarig Sparta Rotterdam ontvangt MVV Maasstricht

Maandagavond krijgt Sparta Rotterdam bezoek van MVV Maastricht, op de 131e verjaardag van de Kasteelclub. Om 20:00 uur wordt er afgetrapt in Rotterdam-West.

Sparta heeft afgelopen vrijdag haar goede reeks een passend vervolg gegeven door Jong FC Utrecht met 1-5 te verslaan. Het was het zevende achtereenvolgende duel dat Sparta ongeslagen bleef, zes van die duels wist het ook aan het langste einde te trekken. Hiermee bezet Sparta nog altijd de tweede plek, met vier punten meer dan naaste achtervolger Go Ahead Eagles. MVV kwam in eigen huis niet verder dan een gelijkspel tegen FC Volendam, waardoor het de tiende plek inneemt in de Keuken Kampioen Divisie.

47 keer eerder stonden Sparta Rotterdam en MVV Maastricht tegenover elkaar op Het Kasteel. De Maastrichtenaren blijken een opponent te zijn waar Sparta graag tegen speelt. Slechts vier keer gingen de Sterrendragers met drie punten terug naar Limburg. Veertien keer deelden de ploegen de punten en 29 keer trok Sparta aan het langste eind. De grootste zege van Sparta op MVV dateert uit het seizoen 2015/2016. Sparta won destijds met 6-0 door een hattrick van Paco van Moorsel en doelpunten van Loris Brogno, Thomas Verhaar en Ryan Sanusi.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl