Dick Advocaat weigert aanbod Feyenoord: ‘Negatieve sfeer ontstaan’

Dick Advocaat heeft de aanbieding om trainer van Feyenoord te worden afgeslagen. De ervaren oefenmeester heeft dat de club donderdagavond laten weten.

”We hebben één oriënterend gesprek gevoerd. Maar ik heb besloten om er geen vervolg aan te geven,” vertelt Advocaat aan De Telegraaf. ”Laat ik voorop stellen dat ik het een grote eer vind dat Feyenoord bij mij heeft aangeklopt. Maar er is zo’n negatieve sfeer ontstaan rond mijn eventuele benoeming dat ik het simpelweg niet zie zitten om het te gaan doen.”

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl