Corneille is heel blij met de verlenging. “Het voelt fijn om het vertrouwen te voelen binnen alle geledingen van de vereniging waar ik nog steeds met heel veel plezier vier keer in de week naartoe rijd”, zegt de 46-jarige oefenmeester. ”Er zit heel veel rek en kwaliteit in deze spelersgroep en ik verheug me erop om de weg naar boven te bewandelen met z’n allen.”

“Wij zijn erg blij dat Dogan als hoofdtrainer van onze hoofdmacht na de zomer zijn vierde seizoen zal in gaan.”, zegt Technisch Manager Niels Redert. ”Dogan heeft bewezen dat hij met zijn staf onze spelers structureel beter maakt. Dogan speelt herkenbaar voetbal en kan met verschillende spelsystemen te werk kan gaan. Wij zien nog veel potentie in de samenwerking tussen de spelersgroep en de hoofdtrainer.”

Ook aftredend voorzitter Gert-Jan Bunt is zeer tevreden met de verlening van Corneille: “We zijn super trots dat we met Dogan overeengekomen zijn dat hij ook volgend seizoen bij Excelsior Maassluis hoofdtrainer is. Naast dat Dogan een goede trainer is en perfect bij ons past, vertegenwoordigt hij Excelsior Maassluis op een hele prettige en goede manier. Dogan is als geen ander in staat om spelers beter te maken en schroomt niet om jonge spelers een kans te geven. Helemaal in de geest van onze club.”

Foto: Mischa Keemink