Donderdag 24 Maart: Feyenoord – Sparta Rotterdam in teken van Hartstichting

Aanstaande donderdag 24 Maart staat de jaarlijkse benefietwedstrijd van Feyenoord weer op het programma.Voor het eerst sinds zes jaar treffen Feyenoord en Sparta Rotterdam elkaar (20:00) weer eens in De Kuip. De Rotterdamse derby is omgedoopt tot ‘Benefietwedstrijd voor het leven’ en staat in het teken van de Hartstichting, maar wordt volgend seizoen waarschijnlijk weer in eredivisieverband gespeeld. Sparta koerst namelijk hard af op het kampioenschap in de Jupiler League.

Toon je hart en kom naar de ‘Benefietwedstrijd voor het leven’!
Wil jij naar de derby tussen Feyenoord en Sparta Rotterdam en de Hartstichting steunen? Toon je hart en kom donderdagavond naar De Kuip! Kaarten voor de ‘Benefietwedstrijd voor het leven’ kosten slechts tien euro per stuk en zijn verkrijgbaar via www.feyenoord.nl/ticketshop. Je kunt de Hartstichting ook op een andere manier steunen. Als je een sms stuurt met het woord ‘HART’ naar 4333 doneer je € 3,- aan de Hartstichting en maak je ook meteen kans op een seizoenkaart voor het leven, die wordt aangeboden door Opel.

Na afloop van de wedstrijd wordt een aantal van deze unieke shirts geveild. De volledige opbrengst van de veiling is bestemd voor de Hartstichting. De veiling start donderdagavond om 22.00 uur en loopt tot donderdag 31 maart 21.00 uur. Het startbod voor ieder shirt ligt op € 100,-. Wil jij een uniek ‘Toon je hart’ shirt bemachtigen en daarmee de Hartstichting steunen? Bied dan vanaf donderdag 22.00 uur mee via www.veiling.nl/hartstichting.

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl

Geef een reactie