DORZO bouwt door ! ‘Renault store concept uniek in de regio’

Vlaardingen – ‘Een professionele organisatie met de klantgerichtheid en laagdrempeligheid van een familiebedrijf,’ zo luidt de visie van autobedrijf DORZO, dat ruim 55 jaar actief is in de regio.

Het volgende hoofdstuk in de toch al lange geschiedenis van het toonaangevende bedrijf, DORZO, aan de Hoogstad 101 in Vlaardingen is na weken van hard werken een feit: Met het nieuwe ‘Renault Store concept’ kiest de autoleverancier onder leiding van eigenaar Frans van Dorp voor een vernieuwende blik op het gebied van showroombeleving. ,,Onze nieuwe Renault Store ademt volledig de Renault identiteit uit. De showroom is voorzien van de nieuwste gadgets, die voor een juiste klantbeleving zorgen welke aansluit bij de huidige tijd. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een nieuwe auto samen te stellen door middel van een groot touchscreen en ziet men direct hoe de nieuwe Renault er in werkelijkheid uit komt te zien. De wachtende klant heeft een iPad tot zijn of haar beschikking en kan zichzelf bedienen van een kopje overheerlijke koffie. Op deze manier wordt op een moderne wijze het volledige Renault en Daciagamma gepresenteerd.” stelt Van Dorp in de nieuwste waterwegsport.nl krant

Hockey Combinatie Schiedam (HCS) & vv Zwaluwen

Ook in de sportwereld bouwt DORZO door. Het karakteristieke logo prijkt inmiddels fier op de hockeyshirts van zowel Heren 1 als Dames 1 van HCS. Daarnaast is DORZO ook als sponsor te lezen op het shirt van de prima presterende hoofdklasser Zwaluwen. ‘‘Los van het feit dat beide verenigingen een zeer actieve businessclub hebben waarin veel klanten van ons actief zijn, hebben beide verenigingen een duidelijke visie,” beargumenteerd Van Dorp zijn keuze om zich te verbinden aan deze verenigingen ,,HCS is door de fusie en door de schitterende accommodatie in een klap de grootste hockeyvereniging uit de regio geworden met enorm veel potentie, dit soort verenigingen willen wij graag ondersteunen.” Stelt de rasondernemer.

Verbeterproces

De parallellen tussen DORZO en beide verenigingen lijkt te zijn gevonden. Een duidelijk plan en door willen groeien naar een hoger niveau. “Je mag niet stilstaan als bedrijf. Je moet jezelf blijven ontwikkelen, dat doen wij bij DORZO dan ook, wij bouwen door met de klant als stralend middelpunt. Altijd op zoek naar verbetering !”

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl

Geef een antwoord