Dramatische generale repetitie voor Sparta tegen Go Ahead Eagles

DEVENTER – Sparta heeft in Deventer wederom een slechte prestatie afgeleverd tegen een concurrent uit de Keukenkampioen Divisie. Nadat Cambuur eerder op het Kasteel al te sterk was voor de Rotterdammers ging vrijdagavond alles mis op de Adelaarshorst: 3-0.

In de eerste helft was Sparta voetballend de betere, maar evenals tegen Cambuur leverde dit weinig kansen op. Go Ahead Eagles kwam er echter ook niet aan te pas, waardoor het bij rust nog 0-0 stond. Grote tegenvaller voor Sparta was echter het uitvallen van Auassar met een op het oog ernstig lijkende enkelblessure.

In de tweede helft ging er veel mis bij Sparta. Eerst viel Kortsmit uit met een hoofdblessure na een botsing met Eagles spits Verheydt, waarna Go Ahead Eagles binnen tien minuten uitliep naar 3-0, mede door een fout van invallend doelman Coremans. Sparta stelde hier in de tweede helft bar weinig tegenover.

Zo hebben de Rotterdammers stof tot nadenken in de resterende week voor de start van de competitie. Volgende week vrijdag spelen de Rotterdammers namelijk meteen een kraker tegen FC Twente, waarbij het dus mogelijk geen gebruik kan maken van Kortsmit en Auassar.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Leon van Voorst

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl