Zwaluwen wint op bezoek bij Barendrecht

BARENDRECHT – Zwaluwen heeft haar derde wedstrijd van deze voorbereidingsperiode winnend afgesloten. Op bezoek bij tweededivisionist BVV Barendrecht won de ploeg van hoofdtrainer Danny Schenkel met 0-2.

In de eerste helft had Barendrecht na vijftien minuten een grote kans om de openingstreffer te maken. Aanvaller Bas Mourits schoot na aangeven van Daniel Esajas op doelman Marvin van Tienen. Ook in het verdere verloop van de eerste helft kreeg de club uit de Tweede Divisie mogelijkheden om de score te openen, deze bleven onbenut. Na een half uur spelen was aan het aan de andere kant wel raak, Justin van Mullem liet de Barendrechtse doelman kansloos. Dit betekende de 0-1. De gastheren leken wakker geschud, want twee minuten na de openingstreffer van Van Mullem was het Rowendley Martijn die de gelijkmaker op zijn schoen had. Het jonge talent zag zijn inzet op de paal belanden. Zo werd er met 0-1 gerust.

In de tweede helft kwam de thuisploeg goed uit de kleedkamer. Het was opnieuw Bas Mourits die leek te scoren. Zijn inzet werd door een Vlaardingse verdediger van de doellijn gehaald. De spits had het geluk niet aan zijn zijde, want ook een paar minuten later had  hij een grote kans om de score gelijk te trekken. Marvin van Tienen, die in het verleden nog bij Barendrecht speelde wist voor zijn huidige werkgever redding te brengen. Ook Zwaluwen kreeg een goede kans. Een kopbal van de Vlaardingers zeilde maar net langs het doel. 13 minuten voor tijd was het wel raak voor de bezoekers. Na een lange bal vanuit de Vlaardingse defensie kon Jerry Scholman feilloos binnenschieten, 0-2. Dit was tevens de einduitslag.

 

 


 

Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mike Bos

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl