Drukte bij eerste Excelsior-training onder Poldervaart

ROTTERDAM – Excelsior Rotterdam is de voorbereiding op het seizoen 2018/2019 zaterdagochtend begonnen. De Rotterdammers trainden in een goed gevuld stadion voor het eerst onder leiding van hoofdtrainer Adrie Poldervaart.

Rond elf uur betraden de selectiespelers en staf, onder luid applaus de kunstgrasmat in het Van Donge&De Roo stadion. VoorAdrie Poldervaart was het zijn eerste training als hoofdtrainer in dienst van Excelsior. Versterkingen Robin van der Meer, Thomas Oude Kotte, Denis Mahmudov, Maarten de Fockert en Sonny Stevens stonden voor het eerst op de kunstgrasmat in Kralingen. Na de nodige rek-en strekoefeningen werd er getraind op positiespel en balaannames. De selectie, die op verschillende posities werd bijgevuld door A-junioren hield het rond kwart voor een weer voor gezien.

Positief

De kersverse hoofdtrainer kijkt tevreden terug op de eerste echte samenwerking met zijn team: “We hebben vandaag kunnen wennen aan elkaar. Ik denk dat dat prima gelukt is. De komende week zullen we andere dingen van de jongens gaan vragen, maar voor vandaag was het vooral erg belangrijk dat we gewoon lekker bezig waren.” zo stelt de oefenmeester.

Programma

Voor de komende dagen staan er verschillende (openbare) trainingen gepland. Ook spelen de Kralingers verschillende oefenwedstrijden. Onder andere tegen ASWH.

Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mike Bos

Mike Bos

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl