DUOCAR en HBSS slaan handen ineen

Schiedam – Dat Duocar al lang geen onbekende naam meer is in het Waterweg gebied, mag wel bekend zijn. Als (hoofd)sponsor bij diverse sport-verenigingen en als naamgever van het Schiedams Kampioenschap, prijkt de naam van het bedrijf van eigenaar Patrick Gunneweg veelvuldig langs de diverse sportvelden.

Het Vlaardingse bedrijf , gespecialiseerd in Caravan- en Chaletbouw op maat, heeft nu ook zijn steun uitgesproken richting Harga club ssv H.B.S.S. Met prominente doekreclame en een aantal borden rondom het hoofdveld van de Schiedammers hoopt Gunneweg de club te ondersteunen, niet in de laatste plaats het vlaggenschip van Toon Wolters. “Toon en ik gaan al een paar jaar terug en met een groot deel van de selectie heb ik ook een soort van persoonlijke band opgebouwd. Ik hoop echt dat het de groep lukt om hoge ogen te gooien en weer voetbal op een leuk niveau op Harga te brengen. Als ik zie hoe ze te werk gaan en hoor wat de kwaliteiten van de nieuwe selectie zijn, dan heb ik daar zeker veel vertrouwen in. Daarnaast is HBSS volgens mij een rustige, zeer gedegen en gezonde club met een visie, ik draag daar graag een steentje aan bij op deze manier.”

Hen Bras, bestuurslid voetbalzaken van de oranjehemden , “We hebben door de huidige crisis met Corona helaas nog niet veel gelegenheid gehad om Patrick uit te nodigen op ons mooie, nieuwe complex maar zijn zeker voornemens om hem straks regelmatig te vragen aanwezig te zijn bij onze thuiswedstrijden. De waardering voor de steun is enorm en dat mag dan ook best geuit worden.” 

Op zijn beurt is ook Trainer Toon Wolters zeer content met de nieuwe sponsor ; “Natuurlijk vind ik het waanzinnig dat DuoCar ons steunt. Patrick is een mooie vent met een schitterend bedrijf en dat willen wij graag promoten waar mogelijk, het liefst met mooi spel en een succesvol seizoen uiteraard.”

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl