Veerkrachtig DVO’ 32 laat langs Schoonhoven


VLAARDINGEN – Na het gelijke spel in de stadsderby tegen CION van vorige week, heeft nummer drie DVO’ 32 zaterdagmiddag weer drie punten weten bij te schrijven. De topper tegen nummer vijf Schoonhoven werd met 5-2 (1-1) winnend afgesloten. De Vlaardingers kwamen twee keer op achterstand.

De bezoekers begonnen goed aan het duel. Al na ruim tien minuten spelen scoorden zij de openingstreffer. De formatie van trainer Ben Hoogwerf toonde echter veerkracht en kwam op het half uur terug in de wedstrijd. Nico Huijer scoorde het eerste Vlaardingse doelpunt, 1-1.

Na de pauze kwamen de bezoekers opnieuw goed uit de startblokken. Na 54 minuten werd het 1-2. De Vlaardingse formatie liet het er niet bij zitten en kwam een paar minuten via Gert-Jan van der Veen terug tot 2-2. In de slotfase domineerde DVO’ 32 het spel en wist het de overwinning veilig te stellen. Zo’n vijftien minuten voor tijd was het opnieuw Nico Huijer die wist te scoren. Hij kreeg de 3-2 op zijn naam. Krap vijf minuten later maakte aanvaller Tim Kievit aan alle onzekerheid een einde. De spits tekende voor de 4-2, waardoor de zege veiliggesteld was. In de slotminuten liepen de Vlaardingers via diezelfde Tim Kievit ook nog uit tot 5-2.
In dezelfde afdeling verloor stadsgenoot CION met 3-0 van IJVV de Zwervers

Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mike Bos

Mike Bos

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl