DVO’ 32 verspeelt voorsprong in de tweede helft

ROTTERDAM – DVO’ 32 heeft zaterdagmiddag met 2-2 (2-0) gelijkgespeeld op bezoek bij Zwarte Pijl in Rotterdam. De aanwezige toeschouwers zagen een wedstrijd met twee gezichten. De Vlaardingers domineerden in de eerste helft, maar in de tweede helft kwam het minder goed voor de dag, en verspeelde het uiteindelijk de zorgvuldig opgebouwde voorsprong. 

De beginfase was dus hoopgevend voor de Vlaardingse derdeklasser. De ploeg van trainer Ben Hoogwerf bepaalde het spel en was verschillende keren gevaarlijk. Na twaalf minuten spelen was het voor de eerste keer raak. Topscorer Gert-Jan van der Veen schoot de bal van grote afstand behendig over de Rotterdamse sluitpost heen, 0-1.

Ook in de verdere eerste helft waren de bezoekers de betere ploeg. Vier minuten voor de thee verdubbelde Floris Keizerwaard de tussenstand. Na een een-tweetje met aanvaller Tim Kievit knalde hij de bal keihard in de hoek, 0-2.

In het tweede gedeelte van het duel veranderde het spelbeeld. DVO’ 32 kwam een stuk minder aan aanvallen toe dan in het eerste gedeelte, en zag de nummer 5 van de derde klasse C groeien in de wedstrijd. Het was dan ook niet verrassend dat de thuisploeg na zo’n zeventig minuten spelen op 2-1 kwam. Krap tien minuten later werd het zelfs nog 2-2.

In de slotfase kreeg Zwarte Pijl een aantal mogelijkheden om zelfs de volle drie punten aan het duel over te houden, maar door goed keeperswerk van doelman Ruben Verboon bleef het 2-2. DVO’ 32 was via invaller Jelle Blankestijn ook nog dichtbij, maar ook zijn inzet trof geen doel. Zo eindigde het duel in 2-2.

Foto: Ruben Zegers

 


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mike Bos

Mike Bos

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl