DVO’32 loopt wederom in mes Perkouw

Vlaardingen – Vandaag aan de marathonweg de confrontatie met FC Perkouw. Ook weer een ploeg die als naaste concurrent bestempeld kan worden in de strijd om de nacompetitie plaatsen. Eerder dit seizoen was de ploeg van trainer coach Ben Hoogwerf in Berkenwoude compleet kansloos en leed een 2-0 nederlaag dus een gewaarschuwd mens telt voor 2.

Door: Rinus Zomervrucht

Welnu DVO moest vandaag wederom een nederlaag slikken 2-3, en dat was een bittere pil, ook omdat de ploeg zat kansen kreeg om nadat Gert Jan van der Veen vroeg de 1-0 aantekende de 2-0 door te drukken. Echter men liet dat na en hield zodoende de ploeg uit de Krimpenerwaard zelf in leven. Dat de 1-1 eigenlijk uit de lucht kwam vallen telt dan niet meer de Vlaardingers hadden zelf de trekker moeten overhalen. Na de gelijkmaker kreeg DVO via Nico Huijer wederom een 100% kans om weer op voorsprong te komen maar de afwerking was vandaag niet scherp genoeg. De 1-2 was een prachtige goal , prima voorzet van de zeer lastig te bespelen nummer 11 van Perkouw, teruggekopt en uitgehaald, echter ook daar ging een geval van niet meedogenloos verdedigen aan vooraf en de 1-3 was een vlijmscherpe counter nadat DVO de aanval koos om de gelijkmaker te forceren. De 2-3 in de 90e minuut ( kopbal Robin den Breems ) kwam te laat en zo liep de ploeg tegen achteraf een onnodige zeperd aan en blijkt voor de zoveelste keer dat de Vlaardingers maar moeilijk om kunnen gaan met een goed gegroepeerde opponent die op de counter speelt.

Ook fysiek in deze 3e klasse is er nog wel wat te winnen. Ongetwijfeld een leerproces maar om echt mee te gaan doen om de prijzen wel een voorwaarde.Voetballend zit het meestal wel snor maar dan moet er wel voldoende afstand genomen worden van de tegenstander. Perkouw komt op een zelfde aantal verliespunten als DVO maar met volgende week weer een naaste concurrent als tegenstander te weten Zwarte Pijl aan de prinsenlaan te Rotterdam is het zaak de rijen rap te sluiten. Moed houden en schouders eronder. We gaan het zien gegroet en tot volgende week.

Zaterdag 31 Maart aanvang 14.30 uur    DVO’32 -FC Perkouw 2-3 ( 1-0 )

Scoreverloop:9e 1-0 Gert Jan van der Veen, 58e 1-1 FC.Perkouw, 81e 1-2 FC.Perkouw, 86e 1-3 FC.Perkouw, 90+1 2-3 Robin den Breems.

Opstelling DVO’32: Ruben Verboon, Mark Verkade ( 80e Mitchel vd Windt), Pieter van der Veen, Niko v Meijeren, Reinier van der Veen ( 71e Tim Kievit ), Diego Remondo Gomez, Walter Zomervrucht (c.), Ruud Durinck, Gert Jan van der Veen, Robin den Breems, Nico Huijer.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl