VFC (za) in emotionele waterwegderby langs PPSC

Vlaardingen – VFC heeft vanmiddag het onderonsje tegen streekgenoot PPSC met 2-1 gewonnen. De Vlaardingers hebben door deze overwinning nog maar zes punten achterstand op koploper CION, dat vandaag gelijkspeelde tegen HWD. Pim Gieles en Dimitri van der Meer schoten de Kwekkers naar een 2-0 voorsprong waarna Max de Bruin in de 90 ste minuut de aansluitingstreffer produceerde.
Het venijn zat hem duidelijk in de staart vooral doordat beide ploegen het na afloop aan de stok kregen waarbij een aantal stafleden van beide clubs betrokken waren:

“Te Schunnig voor woorden” keek Salari terug op het voorval wat direct na beëindiging van de wedstrijd plaatsvond. “Deze man heeft heel de wedstrijd staan gillen en te provoceren. Na afloop wilde hij mij een hand geven, maar hierbij gebruikte hij enkele krachttermen door de meest vreselijke ziekte uit te spreken. Uiteraard weigerde ik zijn had, waardoor hij mij op mijn achterhoofd sloeg. Aan onze voorzitter Rick Bronwasser heb ik gelijk gezegd, als hij vindt dat ik begonnen ben, moet je mij echt ontslaan. Hij had gelukkig gezien dat ik geslagen werd. Toch treft VFC geen enkele blaam, dit was echt één persoon die buiten zijn boekje ging. Over de wedstrijd denk ik dat een gelijkspel wel weidend had geweest. Max de Bruijn, wist nog de 2-1 te scoren, maar helaas kregen we niet waar we recht op hadden. Toch vind ik dat we vandaag goed gespeeld hebben”, aldus Salari.

De lezing van oefenmeester Bas van Loenen was echter iets genuanceerder. ” vijf minuten voor tijd maakten wij de 2-0 waarna wij een onze spits Nino Netten een domme een domme rode kaart pakte. Toen PPSC de gelijkmaker maakte werd er door een staflid van PPSC met de meest ernstige ziekten gescholden naar onze bank. De klap die door mijn assistent werd gegeven was niet meer dan een vriendschappelijk tikje waarna het naar mijn mening onnodig uit de hand liep doordat de hoofdtrainer van PPSC mijn assistent achterna ging waarna de supporters van PPSC hem bijvielen. Maar al met al viel het wel mee en maak  ik mij nog het meest druk om de verschrikkelijk domme rode kaart van mijn topscorer Nino Netten. Waarschijnlijk zijn wij hem een tijdje kwijt.” Aldus van Loenen

 

 

 

 

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com