DVO’32 met ruime cijfers langs Leonidas

De ploeg van oefenmeester Ben Hoogwerf heeft de bittere nasmaak van afgelopen zaterdag  ( 1-2 verlies tegen vv.Rhoon) met overtuiging weggespoeld. In Rotterdam schiebroek werd Leonidas op een 1-5 nederlaag getrakteerd en dat was geenzins geflatteerd, want DVO’32 was vandaag heer en meester in Rotterdam. De winst had zelfs nog meer kunnen zijn  als DVO’32 twee strafschoppen had gehad  ware het niet dat zowel het met beide handen vasthouden van Gert Jan van der Veen voor de thee en het torpederen van Colin Pleijsier in het 2e bedrijf door de Leonidas sluitpost beiden onbegrijpelijk door scheidsrechter Duivestein werden weggewuifd.

Tel daarbij vlak voor rust de goal van de thuisploeg op waar onmiskenbaar een buitenspel lucht aanzat en het één en ander is verklaard. Terug naar DVO’32 wat een goede wedstrijd neerzette.  Een mooie combinatie tussen Daan ten Broek en Tim van der Hoeven betekende de 0-1, op de voet gevolgd door een prachtige bal van een meter of 30 die perfect in de kruising landde van Robin den Breems, 0-2. Geen vuiltje aan de lucht zou je zeggen maar daar kwam toch verandering in want uit die ené spaarzame counter kwam daar toch op slag van rust de hier al beschreven 1-2. Gevlagd buitenspel maar toch geteld en dus verdween DVO’32 met een zuur gevoel richting kleedkamer. Dit gevoel verdween gelijk in de 2e helft toen uit een scrimage Floris Keizerwaard als laatste zijn voet tegen de bal plaatste en het 1-3 werd. De 1-4 zowel als de 1-5 waren van Colin Pleijsier, beide keren knap vrijgespeeld door achtereenvolgens Tim van der Hoeven en Floris Keizerwaard. Leonidas kon er weinig tegenover stellen want de Vlaardingers waren als ploeg gewoon beter. Volgende week komt hopelijk in deze coronatijd FC Vlotbrug naar de marathonweg en zijn er weer 3 punten te verdienen.

Zaterdag 26 September 2020 aanvang 15.00 uur  rksv Leonidas- DVO’32 1-5 (1-2)

Scheidsrechter was Orlando Duivestein

Scoreverloop: 15e 0-1 Tim van der Hoeven, 19e 0-2 Robin den Breems, 45e 1-2 Leonidas, 46e 1-3 Floris Keizerwaard, 61e 1-4 Colin Pleijsier , 65e 1-5 Colin Pleijsier.

Opstelling DVO’32: Mario Stark, Daan ten Broek, Atakan Karacoskun (c.)( 73e Nico Huijer), Nick Rutten, Jan Jaap van den Berg, Robin den Breems (69e Pieter van der Veen), Wesley de Heij, Colin Pleijsier, Tim van der Hoeven, Floris Keizerwaard (69e Emre Cicek), Gert Jan van der Veen.

Door: Rinus Zomervrucht
Foto: Ruben Zegers


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl