DVO’32 zet DRL met grote cijfers opzij: Kievit scoort hattrick in tien minuten

ROTTERDAM – DVO’ 32 heeft zaterdagmiddag tegenstander DRL alle hoeken van het veld laten zien. De wedstrijd in de derde klasse C eindigde in 0-7 (0-2). Tim Kievit was een belangrijke man aan de kant van de Vlaardingers. Hij scoorde binnen tien minuten een hattrick.

De Vlaardingers, die derde staan in de afdeling, kwamen na twintig minuten spelen op voorsprong. Nico Huijer wist het net te vinden voor de ploeg van de Marathonweg. Diezelfde Huijer verdubbelde vijf minuten voor de rust de score. 0-2 was tevens de ruststand. De gastheren, die voor aanvang van deze speelronde de 13e plaats bekleedden, werden nog zeker niet overklast in het eerste bedrijf.

Na de pauze gebeurde dit wel. Ongeveer een kwartier voor tijd kwam de equipe van Ben Hoogwerf door slordig uitverdedigen van de gastheren op 0-3. Tim Kievit kreeg het doelpunt op zijn naam. Het bleek het begin van een prachtige voetbalmiddag, want een goed spelend DVO’32 liet DRL alle hoek van het veld zien. Enkele secondes later lag de bal opnieuw in het net. De keeper van de Rotterdammers ging dit keer in de fout en gunde diezelfde Kievit een niet te missen kans, 0-4. Binnen tien minuten ontpopte de aanvaller zich tot man van de wedstrijd, want na een voorzet van Floris Keizerswaard zorgde hij ook voor de 0-5. Binnen tien minuten tijd wist de spits drie keer het net te vinden en zo zichzelf een hattrick te bezorgen.

Maar, daar hield het nog niet op, want de beer bleek écht los. Kievit schoot een paar minuten voor tijd de bal van afstand via de binnenkant van de paal in het doel, 0-6. Het slotakkoord kwam vanaf de strafschopstip. Verdediger Atakan Karacoskun benutte een door Tim Kievit versierde strafschop, hierdoor werd het 0-7 in Rotterdam.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mike Bos

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl