Eenvoudige winst van Hermes-DVS op Groen&Wit

Op een snikheet kunstgrasveld in het Bijlmer Sportpark, begeleid door het gedreun van het Kwakoe-festival, won Hermes-DVS gemakkelijk van Groen&Wit.

Door: Hermes DVS

Captain Braat won de toss en koos ervoor om eerst te batten. Een goede opening van Travis Ackermann strandde op 29 in de handen van een van de fielders, mede-opener Zaffy Chaudhary verkeek zich op zijn derde bal en ging gebowld. Ralph Elenbaas deed het beter, had ook het geluk aan zijn kant en kwam tot 38 runs. Ondertussen zag hij zijn broer Olivier (0) en Sebastiaan Braat (24) komen en gaan, de laatste had de pech dat de umpire zijn legguard voor een bat aanzag.

Nick Statham (7) kon zijn goede vorm van de laatste wedstrijd niet voortzetten en zo verloor Hermes-DVS opnieuw te snel wickets in de top van de batting order. Met de stand op 126/6 kwam de redding dit keer van Raja Iqbal (42) die al vaker liet zien zijn hoofd koel te kunnen houden. Eerst met Sahil Khothari (9) maar vooral met Roy Numair (16) hield hij de innings bij elkaar en eindigde Hermes-DVS op 220,

Tijn wederom n.o.. Bowlend bleek Hermes-DVS echt een maatje te groot. Het eerste wicket was voor Roy Numair (1/28/5) en viel al op de derde bal en Olivier pakte daarna al snel het prijswicket van Sultan (2/23/4). Ralph Elenbaas was ook met de bal op dreef, hij elimineerde bijna eigenhandig de tegenstander en wist in totaal 5 wickets te nemen (5/19/7). Sebastiaan Braat (1/24/7) en een run out door Raja en Travis maakte in de 25e over op een stand van 94 een einde aan de innings van Groen&Wit. Zondag 31 juli speelt Hermes-DVS de laatste wedstrijd van fase 1 uit tegen VVV, dat door de winst op Rood en Wit ook nog kans maakt op een plaats bij de eerste vier, dus zeker geen formaliteit voor de mannen van captain Braat. Het programma van fase 2, die start op 7 augustus, wordt na deze wedstrijd bekend gemaakt.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl