Eerste innings fataal voor SV&HV Schiedam

Het honkbalteam van SV&HV Schiedam heeft zondag in Dordrecht met 8-5 verloren. Opponent The Hawks, dat nog niet eens zo lang geleden in de Hoofdklasse speelde, was in de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen te sterk voor de Schiedammers.

Het venijn zat vooral in de eerste drie innings. Via 3-0 liep The Hawks uit naar een riante 7-0 voorsprong. De Schiedamse slagploeg kon daar maar weinig tegenover stellen.

Later voegde The Hawks er nog een puntje bij, waarna Leon Korpel zijn knuppel liet spreken. Met Roeland Offermans op de honken zorgde hij met een homerun voor de eerste twee punten voor SV&HV Schiedam. Vervolgens waren er honkslagen van Job Floris en Sander Bol, waarna Job Floris het derde Schiedamse punt kon scoren op een opofferingsslag van Gino Spruit Bleeker.

Inmiddels had Stefan Droog de startende pitcher voor SV&HV Schiedam, Rob van den Bosch, vervangen. Op het pitchen van de geroutineerde Droog wist de Dordtse slagploeg niet meer te scoren.

Voor de Schiedammers kwamen in de 8e inning Job Floris en Lennard Bol, beiden op het honk gekomen door 4-wijd, nog over  de thuisplaat. Maar bij een stand van 8-5 wist het team van coach Richard Brown in de laatste slagbeurt, ondanks dat er honken bezet waren, niet meer te scoren. De wedstrijdpunten bleven in Dordrecht.

Bron: SV&HV Schiedam


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl