Eerste lustrum Ramon de Rond toernooi: Schrijf je nu in !

Vlaardingen – Het Ramon de Rond toernooi viert op zaterdag 15 juni zijn eerste lustrum.
Ramon overleed 19 maart 2015, na een lange strijd aan de gevolgen van kanker. Elk jaar wordt hij herdacht door zijn oude voetbalmaten met het naar hem vernoemde voetbaltoernooi met daaraan gekoppeld het doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KiKa, de stichting Kinderen Kankervrij.

Het toernooi, wat inmiddels een begrip aan het worden is in Vlaardingen, is de afgelopen jaren op alle fronten flink gegroeid evenals de uitdaging bij de organisatie om er weer een top dag van te maken. KiKa beloonde die inspanningen vorig jaar door de organisatoren te benoemen tot ambassadeurs van de stichting.

Elk jaar wordt deze dag mogelijk gemaakt door de vele sponsoren. Binnen de organiserende stichting is een sponsorcommissie opgericht, die momenteel overuren draait, om alles wat bedacht is mogelijk te maken.

In totaal spelen zeker 50 senioren teams ‘s middag en 24 jeugdteams ’s morgens op de velden van sc Victoria in de Vlaardingse Broekpolder, dit is een nieuw record. Het MCS afbouw jeugdtoernooi in de ochtend zit al helemaal vol met teams uit de hele regio in de categorie JO8 en JO9. Bij de senioren loopt de inschrijving erg voorspoedig. De wedstrijdsecretaris denkt misschien dat er misschien wel 60 teams gaan meedoen.
Alle categorieën strijden op een sportieve manier om de hoofdprijs, maar het belangrijkste is jezelf op een ontspannen en gezellige manier inzetten voor het goede doel dat gekoppeld is aan het evenement: KiKa

De opzet is ook deze editie weer een open en sportief 7-tegen-7 toernooi, gevolgd door een leuke avond met een hapje, drankje en muziek. Het DES Kidsplein zal dit jaar nog groter en spectaculairder zijn dan de voorgaande jaren met stormbanen, diverse springkussens en bij goed weer een heuse waterglijbaan. De ouders vermaken zich ondertussen bij het muziekpodium of bij de foodtrucks en genieten van het voetbal op één van de vele velden. Kortom een dag helemaal in de geest van Ramon. Uiteraard is onze huis DJ Arne vd Zande weer van de partij en ’s middags zijn er diverse optredens. Na afloop van het toernooi speelt de coverband “Loose Tights” op het podium. De dag wordt knallend afgesloten met een geweldige feestavond.

Het inschrijfgeld per team bedraagt €110,- die geheel geschonken word aan KiKa. In ruil hiervoor krijgt elk team bonnen voor een maaltijd en 2 rondjes bier, fris of wijn.

Teams die zich in willen schrijven en bedrijven die een bijdrage willen leveren aan dit mooie toernooi kunnen zich melden via info@ramonderondtoernooi.nl of www.ramonderondtoernooi.nl

Foto: Mischa keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl