Eljero Elia: ‘Ga straight met je zijn, ben toe aan iets nieuws’

Eljero Elia is bezig aan zijn laatste maanden bij Istanbul Basaksehir. Hoewel het nog niet duidelijk is hoe en wanneer de Turkse competitie wordt uitgespeeld door het corona virus heeft de buitenspeler aangegeven op zoek te gaan naar een nieuwe avontuur.  Een langer verblijf in Istanbul ijkt geen optie nu de onderlinge onenigheid is geëscaleerd. “Ik was ineens uit de selectie verwijderd.”

”Ik ben gewoon straight, ik ben altijd eerlijk. Ik wil gewoon niet bijtekenen. Ik wil een andere weg inslaan. Ik wil nog één keer een mooi avontuur aangaan. Het maakt niet uit waar het is, als ik maar plezier heb in het spel”, zegt Elia.

.@EljeroElia gaat normaal gesproken niet verlengen bij Basaksehir

‘Ga straight met je zijn, ben toe aan iets nieuws…maar dat is nu niet belangrijkste.’#Rondo #ZiggoSport pic.twitter.com/xCEqRgpaua

— Ziggo Sport Voetbal (@ZS_Voetbal) March 22, 2020

Foto: Mischa Keemink, www.vksportphoto.com

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl