Eric Botteghin vertrekt bij Feyenoord: ‘Voor mijn gevoel zit mijn tijd hier erop’

Eric Botteghin is bezig aan zijn laatste weken bij Feyenoord. De verdediger kreeg onlangs te horen dat Feyenoord zijn contract formeel heeft opgezegd en Botteghin laat nu zelf ook weten naar een andere uitdaging uit te kijken.

‘Voor mijn gevoel zit mijn tijd hier erop,’ stelt Botteghin tegenover Voetbal International. Botteghin geeft verder aan op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging in het buiteland. ‘Ik wil iets anders proberen. Iets nieuws. Een andere competitie, andere stations en een andere cultuur.’

POLL

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl