Excelsior geeft voorzet voor Rotterdams feestweekend tegen ADO

DEN HAAG – Rotterdam is dit weekend het epicentrum van de sport. De stad is het toneel van de marathon en is daardoor in feeststemming. Excelsior deed vrijdagavond vrolijk mee in dat feestje door de topper tegen ADO Den Haag knap met 0-2 te winnen.

Excelsior komt dit seizoen uitstekend voor de dag in de Keukenkampioen Divisie. De ploeg van Marinus Dijkhuizen staat fier tweede en hoeft voor geen enkele ploeg bang te zijn. Dit werd ook duidelijk op bezoek bij ADO Den Haag. De Rotterdammers waren al in de eerste helft de betere ploeg en kreeg via onder andere Dallinga en Azarkan kansjes om de score te openen. ADO speelde vrijwel niets klaar, waardoor het bij rust nog 0-0 stond.

Na rust kreeg Excelsior wel wat het verdiende. Waar een goal van Duku eerst nog werd afgekeurd werd even later zijn voorzet wel afgerond. Amofa gleed de bal in eigen doel. Even zette ADO Den Haag wel aan om een gelijkmaker te forceren, maar een prachtig doelpunt van Redouan El Yaakoubi zorgde ervoor dat de aanvalsdrang van de thuisploeg ging liggen en Excelsior wederom een overwinning kon bijschrijven.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Leon van Voorst

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl