Hermes DVS overklast PPSC met 1-5 (+Video)

Schiedam – Luid gezang klonk uit de kleedkamer van Hermes DVS na de éclatante overwinning van 1-5 op PPSC. Bij rust was het verschil al groot met 0-3, ondanks de snelle 1-3 liep de Hargaploeg gemakkelijk weg naar de eindstand van 1-5.
De thuisploeg, nog ongeslagen, kampte met een aantal blessures dat duidelijk zijn weerslag had op het spel van PPSC. Bij Hermes ontbrak slechts Sandy Sambo waardoor Arse Calame zeer verdienstelijk in de punt speelde.
Binnen 20 minuten had Hermes PPSC knock down. Arxe Calame, Koen Pijpers en een pingel van Marvin Vogels richtten zware schade aan bij de Thurledeploeg, 0-3.
Ondanks de snelle 1-3 na rust van Arthur Lima bleef Hermes regeren. Na een uur spelen bracht Koen Pijpers de 1-4 aan en zette Brian Plooij een groot uitroepteken achter de wedstrijd.

Hermes-keeper Aykut Nargün was de winnende doelman met nauwelijksinspannend werk. ,,We wisten war we moesten doen en dat deden we goed. We hebben een team dat samen sterk is en erg veel voor elkaar over heeft. Waar het eindigt is nu nog niet te zeggen. We staan vanaf vandaag bovenaan.”

Door: Ton de Leede
Foto: Chris Verwiel


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl