Excelsior huurt Cameron Humphreys

Excelsior Rotterdam huurt Cameron Humphreys tot het einde van dit seizoen van SV Zulte Waregem. De 21-jarige in Engeland geboren centrale verdediger kwam eerder uit voor Manchester City en tekende deze zomer een contract voor drie seizoenen voor het Belgische ‘Essevee’.

Prettig

Cameron Humphreys werd gisteren medisch gekeurd en maakte tijdens de lunch kennis met zijn nieuwe teamgenoten. Vanochtend stond hij op het trainingsveld. ,,Ik ben meteen goed opgevangen, dat is prettig. Ik voel me welkom hier. Ze hebben me onder meer verteld hoe het allemaal gaat bij deze club. Zoals dat je de borden en zo moet opruimen als je verliest met steen, papier, schaar, haha.’’

Marcus Edwards

Hij is er net, maar voelt zich dus al helemaal thuis bij Excelsior. Humphreys kwam niet helemaal blanco naar Rotterdam. Hij is goed bevriend met Marcus Edwards, die net als hij in verschillende nationale Engelse jeugdteams speelde. De aanvaller van Tottenham Hotspur, die tegenwoordig bij het Portugese Vitória SC speelt, kwam afgelopen seizoen op huurbasis uit voor Excelsior.

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl