Excelsior in doelpuntrijk duel niet langs FC Den Bosch

xcelsior heeft zaterdagmiddag in eigen huis geen goede zaken kunnen doen in de derde periode tegen laagvlieger FC Den Bosch. De Kralingers speelden in de eerste divisie met maar liefst 4-4 gelijk tegen de Noord-Brabanders. Opvallend was de prestatie van Jizz Hornkamp, die namens de bezoekers vier keer scoorde.

De middag begon nog goed voor Excelsior. Voor de rust maakte Reuven Niemeijer twee doelpunten namens de thuisploeg. Na de rust tekende Joël Zwarts voor de 3-0 aan. Maar FC Den Bosch bracht de score terug tot 3-2 via twee doelpunten van Hornkamp.

In het slotkwartier maakte Luigi Bruins voor Excelsior vanaf de penaltystip de 4-2. De marge van twee doelpunten mocht echter niet baten voor Excelsior. Hornkamp redde met nog twee goals een punt voor FC Den Bosch (4-4). In blessuretijd mocht Robin van der Meer van Excelsior eerder gaan douchen vanwege twee gele kaarten. Hij werd met rood van het veld gestuurd.

Na drie wedstrijden in de derde periode heeft Excelsior zeven punten. Het team van trainer Marinus Dijkhuizen is na 22 duels de nummer twaalf van de Keuken Kampioen Divisie.

Foto: Mischa Keemink

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl