Excelsior in eigen huis onderuit tegen koploper Cambuur

ROTTERDAM – Excelsior Rotterdam is er in eigen huis niet in geslaagd om zich enigszins terug te vechten in de titelstrijd. De ploeg kon het gat met koploper Cambuur met 3 punten verkleinen, maar zag de Friezen uiteindelijk juist weglopen: 1-3.

Al vrij snel werd duidelijk dat het geen makkelijke middag zou worden voor Excelsior. Al na tien minuten kregen de bezoekers namelijk een strafschop, die topschutter Mühren beheerst binnenschoot. Via Zwarts en Omarsson probeerden de Kralingers wel iets terug te doen, maar tevergeefs. Na een half uur spelen werd het zelfs 0-2 toen Jacobs een voorzet van de linkerkant afrondde. Daarna mochten de Kralingers zelfs nog van geluk spreken dat het slecths met twee doelpunten achter stond bij rust, aangezien Cambuur twee maal de paal raakte.

In de tweede helft probeerde Excelsior er alles aan te doen om terug te komen in het duel. Voetballend lukte dit ook wel enigszins, maar toch bleef Cambuur de gevaarlijkste ploeg, met wederom een bal op het alluminium. Even leek er toch nog een resultaat in te zitten voor Excelsior, toen Vloet vlak voor tijd de aansluitingstreffer op de borden schoot, maar luttele minuten later gooide Issa Kallon het duel in het slot.

Foto: Ruben Zegers


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Leon van Voorst

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl