Excelsior M oefent tegen Westlandia


MAASSLUIS – Zaterdag speelt Excelsior M haar vierde wedstrijd van de oefencampagne tegen zondag-Derde Divisionist Westlandia. Een leuke derby die om 17.00 uur zal beginnen op Sportpark De Hoge Bomen in Naaldwijk.

De voorbereiding is inmiddels al weer halverwege. Over twee weken staat voor Excelsior M de eerste competitiewedstrijd in de Tweede Divisie op het programma tegen GVVV. Tot die tijd zullen de Tricolores nog enkele oefenwedstrijden afwerken én speelt het nog de wedstrijd in de tweede voorronde van de TOTO KNVB Beker tegen de winnaar van FC ’s-Gravenzande tegen Quick.

Het afgelopen seizoen kende de groenhemden uit Naaldwijk een lastig begin in de zondag Derde Divisie. Hierdoor liep de ploeg van trainer Edwin Grunholz het gehele seizoen achter de feiten aan maar pakte het toch nog bijna een periodetitel. Wel was er succes in de regionale bekertoernooien. Zo werden zowel de Haaglanden Voetbal Cup als de Westland Cup gewonnen. Tweemaal waren de Naaldwijkers te sterk voor FC ’s-Gravenzande.

In de voorbereiding voor dit seizoen kwam Westlandia slechts éénmaal in actie. Vorige week werd er met 2-2 gelijk gespeeld tegen ASWH. Na een 2-0 achterstand was het de nieuwe aanwinst in de spits Giovialli Serbony die met twee treffers voor een gelijkspel wist te zorgen. Afgelopen dinsdag ging de wedstrijd tegen Rijnsburgse Boys niet door. De ‘’Uien’’ meldde zich kort voor de wedstrijd af in verband met de weersomstandigheden.

Excelsior M speelde afgelopen dinsdag wel een oefenwedstrijd. Tegen Spijkenisse werd een slechte eerste helft afgewisseld met een betere tweede helft. Er werd uiteindelijk met 3-2 gewonnen van de zaterdag-Hoofdklasser.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl