Vacature: SVV (za) 2 zoekt nieuwe hoofdtrainer

Door het wegvallen van hoofdtrainer Mawouna Amevor, die afgelopen week bekend maakte over te stappen van FC Dordrecht naar de Marokkaanse competitie, is de selectie van svv zaterdag 2 naarstig op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.

Ben jij of ken jij iemand die ervaring wilt op doen in het trainersvak of gewoon leuk vindt om trainingen te verzorgen? Meld je dan aan bij Bruno Lima 0611318960 of Tblimaoliveira@gmail.com.

Svv zaterdag 2:
Een leuk, volwassen elftal bestaand uit goede vrienden die vorige jaar in de reserve 5e klasse kampioen zijn geworden en dit seizoen gaan proberen in de 4e klasse. We willen serieus meedoen om het kampioenschap en daarvoor willen we serieus getraind worden. We trainen 1x in de week op woensdag van 1900 tot 2100 en thuiswedstrijden wordt er om 14:00 u afgetrapt.

Profiel:
Iemand die leuke trainingen kan verzorgen en overwicht heeft binnen het team. Het puur doet voor de ervaring en gezelligheid, want een vergoeding in de vorm van geld zit er niet in. Wel wordt je netjes aangekleed (kleding mag je houden) en de 3de helft rijkelijk beloond met hapjes en drankjes! Interesse? Neem contact op met Bruno Lima 0611318960 of Tblimaoliveira@gmail.com.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl