Excelsior Maassluis definitief in eigen huis tegen PSV

Maassluis – Nog maar drie weken en dan staat de wedstrijd om de KNVB Beker tussen Excelsior Maassluis en het grote PSV op het programma. Een unieke wedstrijd die uiteraard in de geschiedenisboeken van de club zal verdwijnen.

Aanstaande dinsdag start de kaartverkoop voor deze speciale wedstrijd. We hopen, zeker gezien het aanvangstijdstip van 18.30 uur, op veel (jeugd)leden die de Tricolores komen ondersteunen en getuige zullen zijn van dit spektakelstuk tegen de huidige Landskampioen. Aangezien de belangstelling van buitenaf groot is roepen we op om snel een toegangskaartje aan te schaffen. In totaal zullen er 3500 kaarten in de verkoop gaan.

In overleg met de lokale driehoek is besloten om de wedstrijd ”gewoon” op ons eigen Sportpark Dijkpolder te spelen. Het zal ongetwijfeld een echte bekerambiance opleveren.

Met slechts vier weken voorbereidingstijd zult u begrijpen dat er een hele organisatie bij komt kijken om dit grote evenement te organiseren. Gelukkig is er al een grote groep vrijwilligers in de weer om alles tot in de puntjes te regelen. Hier zijn we als club erg blij mee.

Via de speciale website www.excelsior-m.nl/psv kunt u al het nieuws omtrent de wedstrijd tegen de Eindhovenaren volgen. Verder zal er regelmatig via onze social media kanalen aandacht aan dit duel worden besteed.

Foto: Yannick Verhoeven


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl