Excelsior Maassluis in doelpuntrijk duel langs ASWH

Excelsior Maassluis heeft de punten meegenomen uit Hendrik Ido Ambacht. Tegen ASWH werd het in een doelpuntrijk duel 3-4. Waar Jesper van den Bosch in het begin van de wedstrijd de lat wist te raken was het aan de andere kant wel direct raak. Sekou Sylla tikte in de veertiende minuut de 0-1 binnen. ASWH sloeg daarna direct terug door een prachtig doelpunt van David Almeida die de bal van grote afstand wist binnen te schieten.

De gelijke stand was van korte duur. Na een knappe combinatie wist Redouan Omar Ouali in de 20e minuut de 1-2 maken voor Excelsior Maassluis. Nog voor rust kwam ASWH wederom terug. Sam van de Kreeke wist een vrije trap binnen te schieten. Zodoende gingen de ploegen met 2-2 rusten.

In de 62e minuut kwam Excelsior Maassluis uit het niets toch weer op voorsprong. Een schot van Daan Blij eindigde op de paal, waarna Vincent van den Berg de rebound in het doel weet te werken. Twintig minuten voor tijd lijkt de wedstrijd gespeeld als Jeremy Moreno de 2-4 weet te maken. ASWH komt vlak voor tijd toch nog tot 3-4 als Gilmaro van de Werp binnen weet te koppen maar verder kwam ASWH niet meer.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl