TIEL – Excelsior Maassluis is er opnieuw niet in geslaagd om te winnen in de Tweede Divisie. Op bezoek bij TEC gingen de Tricolores enigszins onnodig onderuit. Al binnen een minuut liep Excelsior Maassluis achter de feiten aan. Na geklungel achterin schoot Sterling de thuisploeg uit Tiel op voorsprong. Na tien moeilijke minuten kwam de ploeg uit Maassluis beter in het duel, maar uit een counter maakte Sterling nog voor rust ook de 2-0.

Na de thee kwam Excelsior Maassluis een stuk beter uit de startblokken. Dit leidde al snel tot een doelpunt van man in vorm Marius van Mil. Na het doelpunt streed Excelsior Maassluis hard en leek een gelijkmaker in de lucht te hangen, maar na 86 minuten deelde TEC via Ebobo de genadeklap uit.