MAASSLUIS – Excelsior Maassluis heeft zaterdagmiddag onnodig verloren van Jong FC Volendam. De Tricolores waren beter dan de talenten van het andere Oranje, maar verloren toch. Zeker in de eerste helft was de ploeg van trainer Corneille de bovenliggende partij. Helaas werden de gecreëerde kansen niet afgerond, waardoor de brilstand met de rust nog steeds op de borden stond. In de tweede helft kreeg Excelsior daarvoor de rekening gepresenteerd, want na een klein uur spelen maakten de bezoekers door miscommunicatie in de verdediging de openingstreffer. Marius van Mil maakte nog wel de gelijkmaker, maar zes minuten voor tijd scoorde Jong FC Volendam alsnog de winnende treffer. Uiteindelijk werd in de blessuretijd zelfs nog de 1-3 gescoord.