Excelsior Maassluis onderuit in oefenduel met Jong Sparta

Excelsior Maassluis heeft in de tweede en tevens laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding op de herstart van de competitie een nederlaag moeten slikken. Na vorige week op Spaanse bodem nog Sparta Nijkerk met 2-1 te hebben verslagen werd er zaterdagmiddag op een kletsnat Sportpark Dijkpolder met 2-4 verloren van competitiegenoot Jong Sparta Rotterdam.

In de eerste helft wisten de Tricolores naar een riante 2-0 voorsprong uit te lopen. De vroeg ingevallen Dave van Delft nam na 31 minuten spelen de openingstreffer voor zijn rekening. Amper twee minuten later verdubbelde topscorer Pieter Langedijk de stand: 2-0.

In het tweede bedrijf, waarin beide trainers veel wisselingen in hun team doorvoerden, brachten de Rotterdammers na een uur voetballen de aansluitingstreffer op het scorebord. In het laatste kwartier lukte het Excelsior Maassluis vervolgens niet om de voorsprong vast te houden en zag het Jong Sparta Rotterdam uiteindelijk met 2-4 winnen.

Aanstaande zaterdag begint voor Excelsior Maassluis het tweede gedeelte van de Tweede Divisie. De manschappen van oefenmeester Dogan Corneille spelen om 18.00 uur het uitduel tegen ‘bekersensatie’ De Treffers.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl