Excelsior Maassluis pakt periodetitel

Excelsior Maassluis heeft maandag 2e paasdag zonder zelf in actie te komen de 2e periode gewonnen in de Tweede Divisie. Doordat Koninklijke HFC, de enige overgebleven concurrent om de periodetitel, in eigen huis de inhaalwedstrijd tegen De Treffers met niet meer dan vijf doelpunten verschil wist te winnen ging de prijs naar Excelsior Maassluis.

Hoofdtoernooi KNVB Beker

Met het winnen van de 2e periodetitel heeft Excelsior Maassluis zich verzekerd van het hoofdtoernooi van de KNVB Beker. Naast deze sportieve prestatie levert het de club ook nog eens een mooi geldbedrag op. En wellicht zit er net als dit seizoen, landskampioen PSV kwam toen uit de koker, weer een mooi affiche in tegen een gerenommeerde profclub.

Bekroning

Daarnaast is Excelsior Maassluis trots op het feit dat spelers en staf deze knappe prestatie hebben neergezet. Een bekroning op een geweldig seizoen waaraan de ploeg momenteel bezig is. Met nog vier wedstrijden te spelen staat de ploeg van Dogan Corneille op de derde positie in de Tweede Divisie en is er nog volop uitzicht op het behalen van de tweede plek.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl