Excelsior Maassluis pijnlijk onderuit tegen Rijnsburgse Boys

RIJNSBURG – Op het sportpark Middelmors in Rijnsburg is Excelsior Maassluis er niet in geslaagd om te overtuigen. Tegen de plaatselijke ‘boys’ kwam de ploeg van trainer Corneille simpelweg te kort: 3-0.

In de openingsfase was de eerste kans voor de thuisploeg, maar na een goede redding van Van Leeuwen wisten de Tricolores het tij iets te keren. Onder andere Da Fonseca en Heuvelman kregen kansen om de score te openen, maar uiteindelijk was het toch Rijnsburgse Boys dat de score opende. Jongeneels ronde een snelle uitbraak op fraaie wijze af. Excelsior Maassluis kreeg vervolgens geen tijd om adem te halen, want vijf minuten later stond het na een kort genomen hoekschop al 2-0. Dit was tevens de ruststand.

In de tweede helft probeerde Excelsior Maassluis om tot een aansluitingstreffer te komen. Onder andere Urbanus en Blij waren dicht bij de 2-1, maar beide hadden hun vizier net niet op scherp. Uiteindelijk was het slotakkoord toch voor de thuisploeg, waar Dani van der Moot een defensieve fout genadeloos afstrafte.


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Leon van Voorst

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl