CWO stunt met zege op eersteklasser RVVH

VLAARDINGEN – De voetballers van CWO hebben zaterdag voor een stunt gezorgd in de ontmoeting met eersteklasser RVVH. De formatie van hoofdtrainer Jeff Stans won knap met 1-2 in Ridderkerk het oefenduel.
In het eerste bedrijf had de thuisploeg eigenlijk geen kind aan de bezoekers uit Vlaardingen. RVVH had het beste van het spel, kwam terecht op 1-0 en het was aan CWO-goalie Joost Ipenburg te danken dat er slechts met dit minimale verschil werd gerust. Na de theepauze kwam er een ander CWO voor de dag en de gelijkmaker kon ook niet uitblijven. Deze werd gescoord door Justin van Mullem.
Stunt
Na de gelijkmaker dook RVVH bijna op voor de deur van doelman Ipenburg, maar CWO voetbalde zich onder deze druk uit. Vlak voor tijd was het Taha Kadri die gevaarlijk werd over links en in de zestien meter onderuit werd gelopen. Rick van de Struis benutte de toegekende strafschop. Trainer Jeff Stans was duidelijk trots op zijn ploeg. “Het was een wedstrijd met twee gezichten. Lange tijd was RVVH de betere ploeg en wij kwamen niet in ons eigen spel,” zei de oud-prof van Excelsior Rotterdam. “We hadden in de rust nieuwe afspraken gemaakt en kwamen daardoor niet meer in de problemen. Een goede prestatie als ploeg.”
Avatar foto

Michael de Vogel

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl