In de tweede divisie heeft Excelsior Maassluis zaterdag eenvoudig gewonnen van ASWH. Het regionale onderonsje eindigde aan de Lavendelstraat in 3-0. De goals vielen allemaal in de eerste helft van de derby.
Gabri Urbanus opende de score voor Excelsior Maassluis met een rake kopbal (1-0). Even later stal Vincent van den Berg de show met een omhaal, waarmee hij de 2-0 scoorde. In de 31e minuut reageerde diezelfde Van den Berg attent op een vrije trap die ASWH-doelman Bryan Janssen had losgelaten (3-0). Uiteindelijk bleek de sterke eerste helft voldoende voor Excelsior Maassluis om te winnen.
Na deze nederlaag blijft ASWH in de degradatiezorgen. De hekkensluiter uit Hendrik-Ido-Ambacht heeft nog maar negentien punten uit 28 wedstrijden gepakt. Wanneer het team van coach Rogier Veenstra als laatste eindigt, dan zakt de ploeg naar de derde divisie. Wanneer ASWH als veertiende of vijftiende van de zogeheten ‘standaardteams’ wordt, dan spelen de withemden de nacompetitie. Excelsior Maassluis staat met 38 punten uit 28 duels stevig in de middenmoot.

Door: Rijnmond.nl
Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

DoorMischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl