Excelsior Maassluis verlengt met tweetal

Naast het goede nieuws dat Dogan Corneille ook het nieuwe seizoen de hoofdtrainer van Excelsior Maassluis zal zijn is nu ook bekend geworden dat aanvoerder Daan Smith en middenvelder Kevin Dercks voor liefst twee seizoenen zullen bijtekenen op Sportpark Dijkpolder.

Ondanks dat het seizoen pas net onderweg is, is Technisch Manager Niels Redert al druk bezig om de selectie voor het nieuwe seizoen samen te stellen. Na het aanblijven van hoofdtrainer Dogan Corneille zijn nu ook steunpilaren Daan Smith en Kevin Dercks voor langere tijd vastgelegd. Beide spelers tekenen voor twee seizoenen bij waardoor zij in ieder geval tot medio 2023 zullen spelen voor de Tricolores. Iets wat voor zowel spelers al club continuïteit biedt.

”Daan is al jarenlang een dragende kracht en belangrijke speler in onze selectie”, zegt Redert. ”Tevens is hij een goed voorbeeld voor onze jeugd. Een eigen jongen die al sinds de Onder 13 bij Excelsior Maassluis voetbalt en daarnaast veel ervaring heeft opgedaan bij Feyenoord en Excelsior Rotterdam.”

Ook Smith zelf is erg blij dat hij de na dit seizoen nog twee jaar bij Excelsior Maassluis zal spelen. ”We hebben een goede en leuke groep spelers waar nog erg veel rek in zit. Hier wil ik graag onderdeel van blijven uitmaken. Daarnaast vind ik het ook mooi om te zien dat ik met steeds meer spelers ga samenspelen die ik ooit zelf als jeugdtrainer heb gehad. Het is uniek dat we met zoveel zelf opgeleiden spelers al zo lang in de top van het amateurvoetbal voetballen.”

Naast het aanblijven van Smith is Redert ook zeer content dat allround middenvelder Kevin Dercks zich langer heeft verbonden aan de club. ”Kevin zorgt voor de juiste balans op het middenveld, zowel aan de bal als zonder bal. Tevens zorgt hij er ook voor dat de jongens om hem heen beter gaan voetballen door zijn aanwezigheid. Buiten zijn voetballende kwaliteiten is Kevin een belangrijke speler voor de jonge jongens in de selectie. Met zijn ervaring kan hij de talenten in de selectie verder helpen!”

Dercks zelf is ook erg blij dat hij tot minstens medio 2023 het shirt van Excelsior Maassluis zal dragen. ”Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij Excelsior Maassluis en voel mij erg verbonden met de club. Voetballen op het hoogste amateurniveau blijft het mooiste wat er is. Daarnaast spreekt er veel waardering uit dat de club al in een vroeg stadium met mij om de tafel wilde zitten voor een contractverlenging. Dit maakte de keuze erg makkelijk.”

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl