Excelsior Maassluis verwelkomt Sparta doelman

Excelsior Maassluis heeft met Kenny Lipman een nieuwe doelman in huis gehaald. De 21-jarige Lipman komt over van Sparta Rotterdam en tekent voor één seizoen bij de Tricolores.

Lipman begon zijn voetbalcarrière bij VV LYRA in zijn woonplaats De Lier. De talentvolle doelman maakte vervolgens in 2015 de overstap naar de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam. De afgelopen drie seizoenen kwam de Westlander in totaal 12 keer uit voor het beloftenteam van de Rotterdammers in de Tweede Divisie.

‘’Ik heb nu 2,5 seizoen bij Jong Sparta Rotterdam gespeeld en voelde dat ik toe was aan een stap richting een eerste team’’, zegt Lipman. Bij Sparta Rotterdam voelde ik dat ik minder toekomstperspectief zou hebben en besloot ik verder te kijken.’’

De gesprekken met Excelsior Maassluis waren vervolgens positief waardoor Lipman snel de knoop kon doorhakken. ‘’Ik kreeg gelijk een goed gevoel bij de gesprekken en ik merkte dat ik zeer welkom ben. Daarnaast kan ik me nu beter op mijn studie Psychologie focussen aan de universiteit van Leiden. Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen!’’, aldus de sluitpost.

Excelsior Maassluis heet Kenny van harte welkom bij onze club en wenst hem veel succes het komende seizoen.

Selectie 2020-2021 tot nu toe (20):
Jean-Paul van Leeuwen, Daan Smith, Sefa Kurt, Vincent van den Berg, Kevin Dercks, Jamie den Hartog, Daan Blij, Gabri Urbanus (TOGB), Redouan Omar Ouali, Giovanni da Fonseca, Sekou Sylla, Robin van der Ende, Stephan Kruithof, Jeremy Moreno, Milton Klooster, Kevin Ringeling (Sparta Rotterdam), Nino van den Beemt, Calvin Tureaij (Jong Excelsior M), Devin Plank (Jong Excelsior M), Kenny Lipman (Sparta Rotterdam).

Tekst: Excelsior Maassluis Media/Jesse Lub
Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl