Royston Drenthe verlengt voetballoopbaan

Royston Drenthe speelt ook volgend seizoen bij Kozakken Boys. De 32-jarige linkspoot verlengde deze week zijn contract met de club tot de zomer van 2021. Drenthe was bezig aan zijn eerste seizoen in Werkendam, nadat hij in 2018 overkwam van Sparta Rotterdam.

‘Ik zit lekker in m’n vel bij Kozakken Boys. Het is een fijne omgeving met leuke mensen en een goede spelersgroep’, aldus Drenthe, die voornamelijk na de winterstop pas in actie kwam. ‘In het bekerduel met GVVV raakte ik geblesseerd en ik begon pas in januari weer lekker te spelen. Dan is het extra jammer dat het seizoen nu zo plotseling ten einde is gekomen, want ik denk dat we nog potten hadden kunnen breken. Mijn fysieke gesteldheid is nu helemaal on point, ook al word ik weer een dagje ouder he, haha’. Morgen (woensdag) viert Drenthe zijn 33e verjaardag.

Drenthe speelde dit seizoen tien officiële duels in het shirt van Kozakken Boys en wist daarin drie keer te scoren, waaronder de winnende treffer op bezoek bij koploper HHC Hardenberg. In 2006 maakte de Rotterdammer zijn debuut in de Eredivisie bij Feyenoord, waarna zijn profcarrière hem leidde langs Real Madrid, Hércules Alicante, Everton, het Russische Alaniya Vladikavkaz, Reading, Sheffield Wednesday, het Turkse Kayseri Erciyesspor, Bani Yas in Abu Dabhi en Sparta Rotterdam.

Door: Kozakken Boys
Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl