Excelsior Rotterdam op bezoek bij NAC

Excelsior Rotterdam speelt morgenavond in het Rat Verlegh Stadion de uitwedstrijd tegen NAC Breda. De aftrap werd eerder deze week vervroegd vanwege uitzending op televisie. Het eerste fluitsignaal klink nu al om 18:45 uur.

Het duel tussen NAC Breda en Excelsior Rotterdam is morgen live te volgen op ESPN kanaal 2. De uitzending start om 18:35 uur. Uiteraard zullen wij zelf ook weer updates verzorgen via onze socialmediakanalen. Via Twitter verzorgen we een liveverslag van het duel tegen de nummer 3 van de Keuken Kampioen Divisie.

Blessuretijd

Excelsior Rotterdam nam vorige week in speelronde 34 een punt mee uit Velsen. Ondanks een karrenvracht aan kansen leek Excelsior met een 1-0 nederlaag naar Rotterdam te moeten terugkeren, maar gelukkig kopte Sondre Skogen in de blessuretijd alsnog de gelijkmaker binnen. Reuven Niemeijer had daarna zelfs nog de 1-2 nog op zijn schoen, maar zijn inzet ging helaas voorlangs het doel.

Lesje in effectiviteit

Eerder dit seizoen verloor Excelsior in eigen stadion met 0-3 van NAC Breda. Ook toen kreeg Excelsior een enorme hoeveelheid aan kansen, maar de Kralingers wisten het net niet te vinden. NAC Breda was een stuk effectiever en dus kreeg Excelsior een lesje in effectiviteit. ,,Pijnlijk’’, zo vatte Joël Zwarts de thuiswedstrijd tegen NAC Breda na afloop samen. ,,Het vizier stond niet helemaal op scherp en we hadden ook het geluk niet aan onze zijde.’’

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl